Trilobite Parado – Motorcykeltøj til gode priser.

Hos Motorcykelgrej sælger vi kvalitetstøj fra forskellige producenter. Vi har bl.a. motorcykeltøj fra en af de største producenter i Tyskland, nemlig Held. Held har lavet mc-udstyr igennem de sidste 70 år og har et ry for, at være nogle af de dygtigste på markedet, når det kommer til sikkerheden i deres tøj. Vi fører hele kollektion og kan få alt hjem, da vi har direkte samarbejde med importøren af Held. Du kan se hele vores serie er motorcykeltøj her på siden.

Er du mere til den rå street-stil har vi også noget til dig. Trilobite Parado fra tjekkiske Trilobite er vores bedst sælgende mc jeans. De er lavet med kevlar indvendigt og med fuld beskyttelse fra Forcefield i både knæ og hofter. Modellen fås i enten lang eller normal, alt efter hvor langt du ønsker, bukserne skal gå ned. Den lange stil er til dig der kører touring race og har mere bukkede ben, så der kræves lidt ekstra længde. Den normale længe passer godt til dig der sidder med knæene over 90 grader. Trilobite Parado er tilmed certificeret af TÜV Rheinhardt, så der er garanti for kvalitet. Trilobite Parado fås også i sort, samt i størrelser til kvinder.

Ud over vores store udvalg i kvalitetstøj har vi også et kæmpe udvalg af styrthjelme. Hver styrthjelm lever op til de danske standarder og overholder europæisk lovgivning. Ønsker du at prøve en hjelm er du velkommen til, at komme forbi – du skal blot kontakte os telefonisk først. Blandt styrthjelmene finder du mærker som Caberg, CMS og Held. Flere hjelme opfylder de 5 ud af 5 stjerner i Shrap testen. Dette er en uafhængig test fra UK. Sharp tester styrthjelmene ud fra forskellige sikkerhedskriterier.

Trilobite Parado

Vi har valgt at ligge vægt på tre typer af styrthjelm:

  1. Touring styrthjelm – En allaround hjelm der typisk er med flip-up mekanisme. Disse har ofte mere larm end de traditionelle fullface hjelme, men er stadig mere behaglige ved højere fart end pilothjelme.
  2. Flip-up hjelm – Kendetegnet ved flip-up hjelmen er, at hægepartiet kan klappes op, såfremt man får det for varmt, eller man ønsker at mærke luften mod ansigtet.
  3. Fullface styrthjelm – En fullface hjelm er skabt ud i en skal. Denne hjelm er ofte mest lydløs og sikrest. Der kan være indbygget solbrille i, men ellers er hjelmen meget simpelt opbygget.
  4. Pilot versionen – Denne er den velkendte æggeskal, der kan kombineres med traditionelle motorbriller.